River stille og smukke dykkere - vilde dykning ænder!

Pin
Send
Share
Send
Send


Overraskende smuk indbygger af sump og floder - duckdyk, er en særlig type vandfugle. Derudover er der mange arter af sådanne fugle i naturen, og de overrasker alle med deres farvninger. Lad os finde ud af mere om, hvordan sådanne ænder ser ud, og hvordan de adskiller sig.

Hvem dykning?

Underfamilien af ​​ægte ænder har en såkaldt stamme - en kategori mellem familien og slægten, der omfatter dykende ænder. Dykkefugle lever hovedsagelig på den nordlige halvkugle, deres største befolkning bor i Nordamerika. Et karakteristisk træk ved disse vandfugle er vejen for deres udvinding af mad - ved hjælp af dykning. Derfor stammenes navn.

Typer af dykkefugle

Inden for kategorien er dykkerandene opdelt i fire yderligere underarter: sort-hvide ænder, rosahårede ænder og marmoralder. Disse fugle er meget attraktive, pæne, har farverig fjerdragt (bortset fra kronblade) og skiller sig markant ud blandt det naturlige flodlandskab.

bliver sort

Aythya eller black-nosed - et fuglefugl tæt på udseende til dykker. Nogle gange kaldes de også dykker, dette kan ses ved at læse navnene på nogle fugle af denne slægt. Udadtil er de lette, små i størrelse, har et ret stort hoved og en kort hals. Bill er sort eller grå, ben er mørkegrå, med læderagtige membraner. Hovedmærket for alle underarter er tilstedeværelsen af ​​et lysbånd på begge vinger.

Cherneti elsker at bruge tid på vandet, de kan dykke helt eller halvt, når de dyker. Jord er sjældent besøgt. Til dato er der fem sorter af sværgning, der lever i Rusland: rødhårede, hvide øjne, og en bue dykke, sorte hav og krus. Der er også et amerikansk dykke, som i Rusland kun findes af et span. Andre arter af black-necked: krave, New Zealand, lille hav, long-nosed rød-headed, australske, Madagaskar dykning.

dyk

Dykende ænder af slægten Netta er forskellige i mellemstørrelse, også i stort hoved og forkortet hals. Sid dig ned i vandet, fodring, hovedsageligt på grund af dykning. Størrelsen af ​​disse fugle er mindre end ændermallarder, farver afhænger af arten. Der er rød-nosed, røde øjne, pampas dyk. En fugles vægt er ca. 900 gram. Hanner er altid lysere end kvinder og større i størrelse.

Denne underart af ænder bor hovedsagelig i taiga og skov-steppe i Rusland, i tempererede klimazoner. Hanen har et lystfarvet hoved, lyst bryst. Kvinden er mere som en almindelig grå and. Du kan se, hvad et dykke ser ud på billedet nedenfor.

Pink-headed duck

Denne vandfugl anses uofficielt som en uddødt art, primært fordi den sidst blev set levende i 1945. Ornitologer udførte flere søgninger, der ikke gav tegn på eksistensen af ​​pink-headed ænder. Men nogle forskere mener stadig, at fuglen bor i Myanmar, i myrerne utilgængelige for mennesker i den nordlige del af regionen. Figuren nedenfor viser draken og anden af ​​denne art.

Udadtil ser disse fugle meget lyse ud. Hanen har et pink hoved, næb og nakke, kvinden har kun pink hals og hoved. Fjærens ende på vingerne er hvid. Mål i længden i gennemsnit 41 til 43 cm. Pink-headed ænder reden hovedsageligt i græsset, læg 7 æg med hvid farve. Der blev ikke registreret sådanne personer i Rusland; den overvejende levested er Indien, Nepal, Bengal, Myanmar og Bangladesh.

Marmoreret Teal

Sløv udseende med grå, ubemærket fjerdragt. Vægten af ​​en voksen person når 600 gram, og hanen og kvinden er farvede ens. Fjærens tone er brunlig grå med lysere pletter. Distributionsområdet er meget bredt: hele Centralasien, Indien, Spanien, Rusland. Naturen af ​​disse fugle er rolige, de er inaktive og rolige. Halen på tidspunktet for svømning på vandet hæves, dykker dybt og nogle gange kan tage ud på træerne.

Favorit terræn - søer med rier, buske ud af reservoirernes kyst. Denne fugl dvale mere ofte på store, ikke-frysende reservoirer. Antallet af tusinder er i øjeblikket hurtigt faldende. Årsagen er jagten på dem og ødelæggelsen af ​​små vilde reservoirer med tæt vegetation, hvor tusind kan leve og opveje afkom.

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Загрузка...

Populære Kategorier