Pintail Duck - en eftertragtet trophy jæger

Pin
Send
Share
Send
Send


Pintail duck, billeder og videoer, som du vil se i denne artikel - uden overdrivelse, en af ​​de smukkeste og mest almindelige ænder i verden. Hun bor i farvande i Amerika, i Europa og i Asien. I vores land kan det ofte findes i tundraen såvel som i taigaen, selv om det forsøger at undgå skov og overgroede steder. Ifølge eksperter er jagten på denne ande meget vanskelig. Hvorfor finde ud af med os.

Denne ænder fik sit usædvanlige høje navn på grund af, at halen har flere lange fjer, der ligner en øl. I størrelse er denne fugl en smule mindre end mallard, meget elegant og smidig. Pintail stiger fra vandet uden den sædvanlige opstigning for fugle, hurtigt henter fart og flyver meget hurtigt. Derfor er jagten på denne ande betragtes som en af ​​de sværeste.

Ekstern egenskab

Som mange ornitologer og ivrige jægere siger, er pintail virkelig en af ​​de mest attraktive ænder. Hun har en pæn fysik og smuk farve. I foråret og sommeren har hanen en meget kontrastfuld fjerdragt. Brune og grå toner overhoveder mere i fjer, men blanding med hvide og sorte imprægneringer skaber et meget smukt udseende. Hunnerne i form af fjerdragtfarve ligner de fleste andre vilde ænder, som det kan ses på billedet.

Den slanke, yndefulde krop suppleres af en langstrakt hals, en smal lang hale og også spidse vinger. Den gennemsnitlige vægt af en voksen mand varierer fra 600 til 1300 gram (afhængigt af bopæl og sæson), hunner når 400-1000 gram. På vingerne har pintail spejlet en lilla farve med en usædvanlig bronsfarve. Det er denne funktion, der tiltrækker mange kenderne af duck skønhed.

reproduktion

Både hunner og hanner af disse ænder når seksuel modenhed i en års alder, og derfor er de som regel parre ved udgangen af ​​det første år. Først på vinterområderne omkring december, blander flokke og mændene begynder at parre. I forskellige former forsøger draken at tiltrække opmærksomheden hos den kvinde, du kan lide. Det kan udsende en karakteristisk fløjte eller rattlende lyd fra vingerne.

Som regel dannes par under vintering, derfor kommer fugle til nestestederne med partnere. Enlige mænd flyver sig selv og fortsætter med at søge efter en kvinde allerede direkte i hjemlandet. Pintail er en af ​​de allerførste ænder, der vender tilbage efter dvaletilstand. De kan ses på bredden af ​​floder og søer, når vandets overflade stadig er helt dækket af is.

I modsætning til andre typer ænder foretrækker pintailhunnerne at bygge en rede væk fra det sted, hvor hendes barndom er gået. De glider ofte fra hinanden og udforsker nye territorier. Fugle bygger en rede på jorden, nogle gange i en afstand på op til 1,5 km fra reservoiret. Foretrækker overgroede pander eller græs. Kuldet er meget sparsomt, ænderen samler kun et lille græs og lægger fluff omkring nestens omkreds.

En kobling består af 7-10 æg. Hvis der for eksempel sker noget med æg, spiser en rovdyr dem, så udsætter kvinden igen. En æk klæk æg i omkring 25 dage, forlader hanen på dette tidspunkt. Hatching kyllinger modnes hurtigt og efter et par timer gå til mor til dammen. Efter 40 dage ved de allerede, hvordan de skal flyve.

Spredning og livsstil

Pintail duck flyver meget godt og svømmer, men hun kan ikke lide at dykke, derfor foretrækker hun at bruge det meste af sin tid over vand. Fuglen spredes over meget store områder og når selv de arktiske kontinentals kyst. Det bosætter sig i Europa, Asien, Amerika, men de mest talrige i den vestlige del af Eurasien. På vores lands territorium kan pintail ses næsten overalt.

Med hensyn til overvintring fører kun fuglepopulationerne i Storbritannien og også i de vestlige Forenede Stater en afslappet livsstil. På andre områder er du migrerende. I Eurasien er der tre zoner med overvintring og migration af pintails. Den første er den vestlige del af Europa, den anden er Sortehavskysten, Middelhavet og Vestafrika, den tredje er Mellemøsten, Østafrika og Persiske Golf.

I Europa, ænder vindere i Belgien, Danmark, Spanien, Italien, Nordvestlige Frankrig og Storbritannien. For andre lande i verden, for eksempel i Indien under vinteren er Pintail-befolkningen den mest talrige.

Migration og moulting

Haner af pintails, som mange andre ænder, gør også små migreringer på tidspunktet for smeltningen. I begyndelsen af ​​juni, før en periode med smeltning, forlader dukke drake deres nestepladser og flyver væk til mere beskyttede områder. For eksempel vælger de store reed søer, store floddeltaer eller lavere rækker. Enlige kvinder kan undertiden flyve til disse områder, såvel som dem, der har mistet deres kobling. I vores land er pintails støbt i deltagerne af Volga, Ob og Ural floder under smeltning.

mad

På grund af sin lange, delikate nakke kan ænder pintail få mad fra tilstrækkelig dybde, men de sjældent dykker og svækker kun lidt i hovedet i vand.

Generelt er fødevarer blandet og afhænger stort set af fuglens levested. Så for eksempel i de nordlige zoner spiser ænder mere dyrefoder og i den sydlige grøntsag. Fra vegetabilsk foder foretrækker fuglen korn, såvel som dele af forskellige nærvandsplanter, herunder dem som duckweed, sedge og lake reed.

I foråret og sommeren vises forskellige bløddyr, små krebsdyr, insektlarver, myg og biller i kosten. I små mængder og hovedsagelig i nordlige breddegrader spiser ænden små fisk, tadpoles, rejer og lejer.

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Загрузка...

Populære Kategorier