Sad duck turpan med hvide øjne

Pin
Send
Share
Send
Send


I dag kender selv nogle få jægere om denne sorte and. Og sagen er på de steder, hvor denne fugl bor og bosætter sig. Men de, der formåede at se tourpanen, kaldte det en dyster fugl. Hvorfor, lad os finde ud af sammen. Og hjælpe os med at forstå, hvordan duck turpan ligner de billeder, der præsenteres i artiklen.

Rasbeskrivelse

Efter at have set denne fugl for første gang, kan mange få indtryk af dets dysterhed. Ja, det er det. Tag et kig på billedet. Turpan har en helt sort fjerdragt, en pukkelback med en usædvanlig bump ved bunden af ​​næb, store næsebor. Men hovedtræk er hvide isøer. Sådan giver de turpan et dyster udseende. Selv om fuglen er i virkeligheden meget rolig.

Ekstern egenskab

Turpan - en af ​​de største vilde ænder. Hanen når en vægt på omkring et og et halvt kilo, har en massiv krop, et stort hoved og sort fjerdragt med en blå farvetone. Foruden hvide øjne har fugle også hvide primære fjer. De resterende karakteristiske træk ved turpanen er en kort bred hakket næse, som har en sort farve næsten til den midterste brede næse. Kvinden er mindre i størrelse end hanen (op til 1,2 kg), har en lysere mørkbrun fjerdragt med varieret hlopyu.

Maskens næb er sort med en grå ende, og der er ingen hvide pletter under øjnene, som det kan ses på billedet. Turpanens poter, såsom lommerne, ligger tæt på halen og har meget brede membraner. Takket være dette svømmer fuglene godt. Farven på poterne er lys rød i drakes og gul-orange hos kvinder med sorte membraner.

reproduktion

Duck turpan er en vandrende vandfugl, som ligesom de fleste af slægtninge flyver til husehuset. Par danner på vej i slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår. Men efter at have ankommet på hestesteder, forener de i grupper og begynder at udføre gruppestrømning - flere mænd omgiver flere kvinder. I løbet af frieriet laver drakesne stille, men meget energiske lyde, dykker i vandet. Efter parring laver kvinden en lav flyvning om morgenen med højt skrig og vender tilbage til nestepladsen.

Så snart kvinden begynder at bygge en rede, bliver parene desintegreret og mændene forlader deres veninder. Turpan bygger en rede nær et reservoir på jorden i tykt græs eller i en busk, det vælger oftest de steder, der beboes af måger. Kvinden fremstiller kun en kobling, i hvilken der produceres i gennemsnit fra 7 til 10 æg. Hatching varer ca. 28 dage. I løbet af denne tid plukker fuglen fløjter på brystet og siderne, så ved inkubationstiden er det meget fattigt: en lurvet ducky duck.

Men her har tyrkere en ubehagelig træk - efter udklækningen forlader mange kvinder deres babyer til skæbnes nåde. Et par dage fører dem sammen og går derefter til single mænd. Derfor overlever ikke mange ænder med tønder med kuldens ankomst. Huddling sammen og huddling sammen, mange fryser stadig.

Men det sker også, at moderens instinkt af anden ikke forsvinder, hun fortsætter med at rejse sine kyllinger og henter alle de andre små grupper af forældreløse børn. Derfor kan man ofte på stederne for fordelingen af ​​disse fugle se, hvordan en mumie fører hundrede eller flere kyllinger af forskellige aldre. Allerede ved efteråret begynder de overlevende turpanchiere at flyve, og med ankomsten af ​​isdække går de sydpå.

Fordeling og levesteder

Turpan elsker vand, så det ligger direkte på bredden af ​​små damme, såvel som på øer overgroet med græs. I dag lever disse ænder i den nordlige del af Eurasien og i Nordamerika. Her vælger de nåletræer og bjergsøer. Turpan overvintrer på den sorte og kaspiske hav.

Birds foretrukne mad er vandinsekter og forskellige bløddyr. Bag dem dykker de til en dybde på 10 meter og kan holde sig under vand i ca. et minut. Også i deres kost omfatter små fisk.

På foråret, på grund af rigelig ernæring under overvintring på havet, vinder turpanen godt og bliver fed. Især dens fede mørke kød er elsket af indbyggerne i Norden. Også meget elastisk elastisk blødt ned af fuglen, som har en høj grad af bevaring.

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Загрузка...

Populære Kategorier