Utrolig smukke og mest populære race af fasaner

Pin
Send
Share
Send
Send


Fasan er en smuk fugl, der er almindelig i mange lande i verden og villigt opdrættet på niveau med andre kæledyr. I vores anmeldelse inviterer vi dig til at se de forskellige raser af fasaner, samt lære, hvad de er interessante.

Alle racer er opdelt i to hovedkategorier: dette er fasan almindeligt (kaukasisk) og grønt (japansk). På latin henholdsvis Phasianus colchicus og Phasianus versicolor. Den første blev opdrættet i 1758, og den anden i 1825. Kun fem arter tilhører den anden kategori, mens omkring 30 tilhører den første kategori. Kaukasisk eller fælles fasan er et populært formål med jagt og hjemmelavning. Disse fugle er meget raffinerede, deres kød ligner perlehøns eller kyllinger.

Hvad angår raser af fasaner, der tilhører de grønne eller japanske arter, kan vi sige, at disse fugle er meget populære. De er smukke og lyse, som ikke kan undlade at tiltrække jægere, rovdyr og enkle observatører i zoologiske haver. Dernæst vil vi tale om de mest populære underarter, der fremhæver rasen af ​​fasaner, der befinder sig på Amerika, Europa, Kina, Indien og Østasien.

jagt

En hybrid af grøn og almindelig. Racen er meget almindelig i USA og Europa, befolkningen er mange, og efter krydsning med andre arter giver flere og flere nye underarter. Farven på disse fugle er ren hvid, mørk, modley, sort med en lilla snoet. Vægten når 2 kg, kvinder er altid mindre end mænd og ofte, hjemlige, med en mindre lys farve.

guld

Bragt i Kina, har en meget attraktiv farve - en kombination af orange, oker, gul, sort og blå. På fuglens hoved er der et kendetegn ved denne art - krigen. Desuden er det kun hos mænd. Kvinder er malet i en simpel gråbrun rækkevidde, har en mindre kropsstørrelse. Fuglen er perfekt tilpasset livet i Østeuropa, men i skovene og lundene møder du det sjældent, hovedsagelig lever det i reserver.

diamant

Smuk fugl, hvis anden navn er "Lady Amhersts fasan". Denne dame var den indiske guvernør-generals kone, der først bragte en diamantfugl til Det Forenede Kongerige i 1828. Deres udseende er ikke mindre attraktivt end guldet. Diamantopfasanter har en varieret attraktiv farve. Brystet er hvidt, ryggen, vingerne og goiter er grønne, den røde tuft og de blå fælge omkring øjnene. Kvinden har en kortere hale og traditionelt dårlig fjerdragt.

Den naturlige habitat af diamantfasan er den samme som dens gyldne modstykke. Foretrækker ensomhed og groft terræn, vil aldrig leve i en skov eller et åbent område.

sølv

Nogle kendere af fasaner hævder, at repræsentanten for denne race er den smukkeste af alle. Han har en lang tuft af sorte fjer, en blonder rød rød forkant af hovedet. Ryggen, vingeens top, nakke og hale er hvide, fjerene er farvet med en blå farvetone. Underdelen af ​​maven er sort med blå, iriserende, og benene er røde med sporer. Hanen er mere end en meter lang, kvinden er op til 70 cm.

Farven på kvinden er også ret attraktiv - brun med grå, mørke røde kinder, hvid stribet mave (sorte striber). Den vigtigste habitat i det sydlige Kina er der mere end 10 underarter af sølvfasan. Aflejres i bjergene, i skovområder, tyk af bambus, buske.

royal

Den har en stor størrelse, det er meget glad for mange opdrættere som en smuk dekorativ fugl. Naturlig habitat - højlandet i det nordlige Kina. Fuglen er af gyldenbrun farve med en sort "bandage" på halsen og en hvid skildpadde. Kvinden er brun-rødlig i en mørk speck. Halen af ​​hanken i længden når en og en halv meter med en total kropslængde på to meter. I udlandet er den kongelige fasan et genstand for jagt, men i vores land bor det primært i zoologiske haver eller reserver.

eared

Funktionerne i denne race af fasaner er, at de er større end deres modstykker. Tre underarter hører til eared: hvid, blå og brun. Eared repræsentant for denne familie har en stærk krop, ben med sporer og et stort næb. Blå og brune har fjerdragt på ørerne - hvide fjeder holder op. Fælgen omkring øjnene og kindernes kinder er rød i farve, hovedet er sort.

Både kvindelige og mandlige er malet omtrent ens. Disse fugle elsker at grave huller i jorden og kan endda grave et hul op til 30 cm dybt. Naturlig habitat - Østasien. Alle tre underarter er ikke i kontakt med hinanden og holder afstand. I almindelighed er disse ikke kontaktfugle og holder afstand, ofte kæmper med repræsentanter for deres egne arter. Derfor holdes de i parre i planteskoler.

Pin
Send
Share
Send
Send


Загрузка...

Загрузка...

Populære Kategorier